diumenge, 3 de maig del 2009

Les formes del mural

El dissabte 18 d´abril, la paret del sorral de l´escola es va convertir en un espai imaginari d´on varen començar a sorgir per art de la màgia dels infants, infinitat de formes amb moltes ganes de sortir a la llum.

Dibuixades, convivien juntes dins un equilibri espontani, cercles, quadrats, triangles... més petits, més grans... barrejant-se, capgirant-se.... També va aparèixer la juganera i trapella línia, que jugava amb totes les formes i els hi feia pessigolles, fins i tot a ella mateixa.

Tots i totes vivien contents! Però, com que veien els nens i nenes i les seves famílies tant macos i maques amb els seus vestits de colors, les formes també volien vestir-se de colors, no parlaven però tothom ho va saber.

I vet a qui que al cap d´un instant tots els colors de l´arc de sant Martí varen aparèixer sobre la taula, i tots els nens i nenes i les seves famílies varen començar a barrejar colors i més colors i a pintar formes i més formes, fins que tothom va tenir el vestit que volia, i ara cada dia, encara que sigui feiner, amb tant de color al pati, sembla que sempre sigui festa.

Mural