diumenge, 17 de maig del 2009

Anem al parc de Sant Salvador i l'Ermita de Farners


Benvolgudes famílies, després de Vallter, proposem una sortida a un indret molt més proper i més a l´abast de tothom. EL PARC DE SANT SALVADOR de Santa Coloma de Farners (a ½ hora en cotxe) és un espai natural públic, amb més d'un miler d'arbres, amb diverses fonts, la riera i espais d'oci (tirolina, gronxadors, etc).

L´ERMITA DE FARNERS (on dinarem) és situada 10 minuts amunt, en una amplia esplanada poblada de pins i alzines sota el Castell de Farners, on els més agosarats hi podran pujar. En conjunt és un indret idoni per una sortida familiar, esbarjo pels infants, senders per fer cames, natura inesgotable, historia i coneixença del nostre entorn... si porteu garrafes buides les podreu omplir d´aigua mineral.

DESPLAÇAMENT : MITJANÇANT ELS NOSTRES PROPIS VEHICLES EN CAS DE NO DISPOSAR DE VEHICLE COMUNIQUEU-HO A ALGÚ DE L´AMPA AMB ANTELACIÓ, PER TAL DE TROBAR-VOS LLOC.

DINAR : LES FAMÍLIES HAUREU DE PORTAR-VOS EL DINAR.

EN AQUESTA SORTIDA NO CALDRAN INSCRIPCIONS, ENS TROBAREM DIRECTAMENT EL DIUMENGE 24 A LES 10 DEL MATÍ A LA PL/ GERMANA CAMPOS, SIGUEU PUNTUALS, SORTIREM COM A MÀXIM A LES 10,15 H.